Gulvafslibning / Gulvbehandling

Hummels gulvservice

Professionel gulvafslibning og behandling i Århus og omegn

Hvis dit gulv er blevet slidt og ridset, kan du give det et løft med en professionel gulvbehandling. Selv de mest slidstærke gulve holder ikke glansen for evigt, og efter noget tid bliver det nødvendigt at friske dem op.

Vi kan tilbyde konkurrencedygtig gulvbehandling i Århus og omegn såvel som i resten af Østjylland. Hos os er kvaliteten altid i fokus, og vi tilbyder altid at vejlede dig omkring hvilken løsning, der passer til dig. I mange tilfælde behøver du ikke at udskifte dine trægulve, men kan nøjes med at renovere dem. Det foregår ved at udføre en gulvafslibning eller gulvafhøvling efterfulgt af en ny behandling med lak, olie, lud  og sæbe eller en helt anden behandling. Det er forskelligt, hvor omfattende behandling der er behov for.

Gulvafhøvling
Gulvafhøvling er den mest omfattende gulvbehandling. Her går vi i dybden og afhøvler et par millimeter af gulvets overflade. Gulvafhøvling kan være nødvendigt, hvis der er tale om gamle bræddegulve, hvis gulvet er skævt, har en mørk fernis (gammel type lak) eller er meget ridset. Afhøvling afsluttes med en slibning, så gulvet får genoprettet den oprindelige, flotte overflade og derefter skal gulvet have den ønskede overfaldebehandling.

Fuld gulvafslibning
Gulvafslibning eller fuld slibning er effektivt til gulve, der bærer præg af slid eller har et ’træt’ udseende efter mange års brug eller have været gemt væk under et gulvtæppe i længere perioder. Her bliver hele overfladen slebet med sandpapir, som fjerner den oprindelige overfladebehandling.

En fuld gulvafslibning giver et jævnt, ensartet resultat. Efter afslibning skal gulvet have en helt ny overfladebehandling, og det får gulvet til at se ud som nyt.

Let slibning
En mild gulvbehandling i form af en let slibning er også en mulighed. Resultatet bliver ikke altid en komplet omfriskning ligesom ved en fuld slibning, men det er en billigere løsning og ganske effektiv, hvis gulvet blot trænger til en lettere slibning og en topbehandling, der kan friske et halvvejs slidt gulv op på ny.

Hvis du har gulve lavet af laminat eller vinyl, kan du desværre ikke friske dem op ved en gulvafslibning, men du kan der vælge at skifte til et nyt gulv. Der er mange flotte løsninger på markedet, og vi kan rådgive dig omkring hvilken type gulv, der vil passe bedst i forhold til din smag og behov, uanset om det drejer sig om nyt badeværelsesgulv eller om udskiftningen af gulvet er en del af en totalrenovering af din ejendom. Vi står klar med hjælp og vejledning både til private og erhvervsdrivende. Klik her og se vores store udvalg af nye gulve i vores webshop.

Kontakt os og hør nærmere hvis du overvejer en gulvbehandling eller renovering af dit trægulv, så ring og få et uforpligtende tilbud
Tlf. 87 41 09 00

Kontakt dit gulvfirma nær Århus
Har du brug for rådgivning omkring nyt gulv, eller ønsker du at få renoveret dine gulve? Vores gulvfirma ved Århus er klar til at hjælpe. Kontakt os her og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Løgtenvej 27, 8543 Hornslet
envelopephone-handsetmap-marker