Gulvmontering

Tlf.: 87 41 09 00

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

 

60 års erfaring med gulvmontering i Århus og omegn

Vi har i mere end 60 år monteret alle former for gulvmontering. Det omhandler bl.a. trægulve, sildebensgulv, laminatgulv, linoleum, vinyl, tæpper, kork og udlægning af epoxy.

Virksomheden har udover gulvmontere også ansat folk med tømrererfaring og vi har derfor udvidet vores arbejdsopgaver, således at vi i dag udfører næsten alle former for renoveringsarbejde. Vi udfører også opbygning af undergulve, hvis dette er nødvendigt i dit renoverings projekt.

Trægulv

har altid været rigtig populært, og især det massive træ, virker for mange som et godt valg, hvis man vægter kvalitet højt. Men i dag findes der rigtig mange kvalitets gulve som er lamelopbygget og alt efter toplages tykkelse, kan sådan et gulv holde i flere år 10ér.

Laminatgulv

er også et populært valg i manges øjne, da det kan være en billigere løsning men samtidig også en stærk og slidstærk løsning.
Laminatgulv gør det også muligt, at vælge noget lidt anderledes gulv af udseende, da et laminat gulv er bygget op af en HDF kerne, hvor på der er lagt et “billede” og afsluttes med et special imprægneret top lag.

Linoleum og vinylgulve

bliver ofte forvekslet med hinanden, men der er stor forskel på materialerne.
Vinyl er et plastik produkt, som findes i mange forskellige kvaliteter. Man ser ofte de lidt billigere udgaver i køkken og entre i private boliger. I mens de dyre homogen vinyler bruges til vådrum/badeværelset.
Linoleum er et materiale bestående af naturlige råvarer, og som er utroligt slidstærkt. Derfor anvendes dette materiale på næsten alle offentlige institutioner som sygehuse, børnehaver, vuggestuer og lignende.
I dag er linoleum pga. de naturlige og miljøvenlige råvarer også meget brugt i de private hjem. De populære linoleumfliser med klik system, gør det muligt at lave forskellige mønstre og gør det muligt for gør det selv typen at montere gulvet selv.

Gulvtæpper og tæppefliser

er et must i mange hjem, og gør sig også rigtig godt på b.la. børneværelset og i stuen. Vi har et bredt sortiment af gulvtæpper fra b.la Ege, Fletco, Migadan, Danfloor og mange flere.

Har du en special opgave som skal løses står vi meget gerne til rådighed. Vi vil som udgangspunkt, hvis det er muligt, altid gerne se stedet inden vi kan give et tilbud.

chevron-down